Sopar de Gent del Agrupa!

El proper dissabte 26 de juliol a les 22:00, tindrà lloc a sant fost el sopar anomenat "Sopar de la gent del l'agrupa" on es trobaran caps i joves de l'agrupament que han passat per aquest durant els seu 12 anys d'existencia.
El sopar organitzat per la Nuria Clavell (ex-cap d'agrupament ara fa 6 anys), es realitzarà al Restaurant el Mas de Sant Fost de Campsentelles, una vegada finalitzat el sopar tots els caps, ex-caps i gent de l'agrupa finalitzant la vetllada al Bar la Cúpula de Sant fost.

Segurament trobarem cares molt conegudes de l'agrupament i molt importants a la historia d'aquest en cadasqun dels seus moments, Els fundadors del agrupament Jose I Emilio, han assegurat la seva assistencia al sopar, fet que farà molt entranyable el moment de trobada del la gent del l'actual consell del cau amb els fundadors d'aquest.

Us esperem a tots els i les caps que heu passat pel cau el proper dissabte 26 de Julilol! si esteu interessats aviseu envian mail a aegalzeran@mango.com o trucan al 629603491
Sempre a punt!