Campaments D'estiu!

Per fi arriben els Campaments d'Estiu!!!
Aquest any els campas es faran del 3 al 10 d'agost a Vallfogoba del Ripollès (poble ubicat a 12 Km de Ripoll). El terreny d'acampada esta a uns 6 km del poble tot seguint la carretera d'Olot i despres per un cami estret encimentat que va cap al terreny direcció "la Bauma".Al costat del lloc on passarem aquests dies, hi ha una font anomenada la Font del Burro i pel mig del terreny passa el Torrent de la Bauma amb un gorg molt bonic i poc profund al principi del campament.
Sortirem de Can Tomeu (Condis del carrer de sota del Cau) a les 9.30 i el diumenge els pares i mares ens han de venir a buscar a les 12.00h (i com cada campament l'ultim dia els pares ens porten el menjar per a tothom i així dinarem tots junts)

AQUEST ANY ELS CAMPAMENTS SERAN CONJUNTS AMB L'AE L'ESPIGA DE VILADECANS, ON JA ES VAN FER UNS FA DOS ANYS!
A la Imatge podeu veure on esta situatmés o menys el campament. Tot i així, si voleu veure més detalladament on estarem podeu entrar a la pàgina web de Vallgofona del Ripollès
Recordeu que el preu dels Campaments és de 120€ i que s'ha de pagar una bestreta de 50€ o de la totalitat dels campaments abans del 3 de juliol al numero de compte del Cau:
2059 0470 0000998154 (caixa sabadell)
especificant el motiu com: campaments d'estiu + el nom del nen/a.
Trobareu el llistat de coses a portar al blog de raiers
Esperem trobaros a tots!!ELS CAPS de l'AE GALZERAN!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gomen kudasai.

Anònim ha dit...

This blog could be more exciting if you can create another topic that everyone can relate on.

Anònim ha dit...

Thanks. Im Inspired again.

Anònim ha dit...

Yuts, daw palagpat imo blog.