Comença el nou curs amb la cerimonia de Passos!



Aquest cap de setmana Totes les unitats del Cau començaran el nou curs 2009- 2010, el 14è de l'agrupament amb tot un seguit d'activitats que mantindran als follets, llops, raiers i Pioners del nostre cau ocupats durant tot el cap de setmana.


Totes les unitats aniran de sortida per realitzar "El pas de branca", la cerimonia on els nens/es de les diferents unitats passaran d'unitat, s'acomiaden dels seus antincs companys/es i on podran coneixer els seus nous companys, els nous caps i les aventures que els hi espera en aquest nou curs.


La sortida serà al Can Mateu (Parc de la Serralada Litoral)
Els dies: 17 i 18 d’octubre

Com anirem? Anirem caminant, així doncs us esperem a les 10h a la plaça de Santa Maria de Martorelles ( al costat de Ca la Xesques) el dissabte 17 d’octubre

Com tornarem? Per tal d’aprofitar el matí del diumenge, preguem que els pares vinguin a buscar els seus fills a diumenge 18 d’octubre a les 13.30h a la mateixa zona d’acampada, Can Mateu (Premià de Dalt).

Preu de la sortida: 4€

Forma de pagament:
·Ingressar a: 2059 0470 4000 0099 8154, caixa sabadell amb motiu : nom del nen/a + pas de branca (abans del divendres 16 d’octubre).