Fi de curs amb energia!

El proper cap de setmana 21 i 22 de juny com a motiu de celebrar el fi de Cau del curs 07/08, Consell ha preparat varies activitats per dissabte i diumenge, en les que tots els membres del cau, folles, llops, raiers, pioners, X-caps i Pares i mares gaudiran d'un cap de setmana ple de molta diversió.

Tot començarà amb la sortida a la platja prevista pel dissabte 21, a la que aniran totes les unitats, en les que els nens/es participaran d'una gybkana preparada amb molta il.lusió pels pioners del cau (15- 17 anys) i gaudiran d'un dia de sol i platja. (+ informació als caps)
El fi de curs arribarà acompanyat d'un diumenge ple de festa i diversió amb un programa ple de moltes activitats destinades a tota la familia.

Tots els caps, Mares, Pares, avis, avies, folltes, llops, raiers, pioners, cosins i cosines, amics, amigues, tiets, tietes i ex-caps... estan convidats a la festa que han organitzat amb activitats per tothom.
La festa es celebrarà a l’envelat de Carranca (Martorelles) i començarà a les 13.00h
Programa d' activitats!

13.00 a 14.00 CONCURS DE CUINA

Tothom qui vulgui pot presentar-se al concurs , tracte de fer qualsevol plat que creieu que us surt d’allò més bo. Hi haurà un tribunal composat per un pare/mare, nen/a, Cap i excap. Es valorarà: la qualitat, la quantitat, la imatge i la originalitat.Tot aquell que vulgui participar ha d’apuntar-se. Qui vulgui ser tribunal també ho ha de dir.

14.00 a 15.30 DINAR

Cadascú ha de portar el seu dinar i una mica més (com a campaments)16.00 a

17.00 GYNCAMA

Els caps hem preparat un mega gyncama per TOTHOM! Sobretot!: calçat i roba còmode.

17.00 a 18.30 A BALLAR! i KARAOCAU

Posarem música i alguns caps i pioners ens faran una exibició de salsa!!! compartida amb una sesió de Karaoke.
L'agrupament Escolta Galzeran us espera a tots per gaudir d'un final de curs a lo gran!